WordPress website laten maken. Voor welke prijs?

wordpress website laten maken voor welke prijs learndash online leeromgeving laten bouwen

Je hoort het overal om je heen. Jij als ondernemer moet een website hebben. Om online zichtbaar te worden en informatie over jou vakgebied te delen. Zodat jij kunt laten zien dat jij een expert bent in jou vakgebied. Maar, hoe ga je dat doen? Je hebt zelf die kennis niet, je hebt geen idee waar je moet beginnen. Je hebt wel eens wat gehoord over een WordPress website laten maken. Maar voor welke prijs?

Zelf proberen een WordPress website te bouwen?

Uiteraard kun je proberen eerst zelf aan de slag te gaan met het bouwen van je eigen WordPress website. Als je dat leuk vindt, moet je dat vooral doen. Je kunt op internet veel informatie vinden over hoe je een WordPress website moet maken. Dit is voor de meeste ondernemers de route van trail-en-error, van vallen en opstaan. Uiteindelijk zal het je wel lukken om iets van een website neer te zetten. Of dit lukt zoals jij het voor ogen hebt, dat is de vraag.

Dan maar een training of cursus volgen?

Wat ook een mogelijkheid is om zelf een training of WordPress cursus te volgen, waarmee je leert zelf een website te bouwen. Veel cursussen die hierover gegeven worden, gaan er vanuit dat je in een middag wel een website hebt staan. Maar ook hier geldt: is die website dan wel naar jou smaak? Want wat als jij je een week later bedenkt dat je toch het een en ander anders wilt op jouw website. Weet jij nog wat je moet doen, na één middag een cursus webbouwen te hebben gevolgd? Heb jij dan nog enig idee hoe je ook al weer een wijziging moet aanbrengen? En daarbij, zo’n middagje cursus WordPress website bouwen kost ook weer geld.

Toch maar een WordPress website laten maken?

Heb je geen tijd/zin/energie om bovenstaande opties te proberen, dan kun je je WordPress website laten maken door een webbouwer/webdesigner. Dan heb je zelf geen gedoe met het technische gedeelte van je website. Je hebt niet het probleem van een afbeelding die net niet goed staat, of een knop die het niet goed doet. Daarbij scheelt het je heel veel tijd, frustratie en energie. Denk van tevoren goed na, wat jij wil met jouw website. Welke informatie moet er zeker weten op? Welke look & feel wil je dat je website uitstraalt? Wat wil je dat je website juist niet uitstraalt?

Wil jij je WordPress website laten maken? Daar kan ik je mee helpen. Ik bouw jouw WordPress website met vier contentpagina’s is er al vanaf €997,- excl. btw.

Wil je meer informatie? Neem contact op via het contactformulier.

Direct een kennismakingsgesprek inplannen kan hier.

waarom-een-website-maken

Waarom een website maken als ondernemer?

welke webhosting voor wordpress

Welke webhosting voor WordPress?

Online-met-Marinka-passief-inkomen-zo-begin-je-met-maken-van-een-online-cursus

Passief inkomen met een vingerknip? Zo begin je met maken van een online cursus.

Online-met-marinka-een-webshop-starten-met-spotify

Een webshop starten met Shopify? Lees dit!

Wat-is-een-online-leeromgeving-Online-met-Marinka

Wat is een online leeromgeving?