Home » BLOG » WordPress website laten maken. Voor welke prijs?

WordPress website laten maken. Voor welke prijs?

wordpress-website-laten-maken-voor-welke-prijs

Je hoort het overal om je heen. Jij als ondernemer moet een website hebben. Om online zichtbaar te worden en informatie over jou vakgebied te delen. Zodat jij kunt laten zien dat jij een expert bent in jou vakgebied. Maar, hoe ga je dat doen? Je hebt zelf die kennis niet, je hebt geen idee waar je moet beginnen. Je hebt wel eens wat gehoord over een WordPress website laten maken. Maar voor welke prijs?

Dan maar een training of cursus volgen?

Wat ook een mogelijkheid is om zelf een training of WordPress cursus te volgen, waarmee je leert zelf een website te bouwen. Veel cursussen die hierover gegeven worden, gaan er vanuit dat je in een middag wel een website hebt staan. Maar ook hier geldt: is die website dan wel naar jou smaak? Want wat als jij je een week later bedenkt dat je toch het een en ander anders wilt op jouw website. Weet jij nog wat je moet doen, na één middag een cursus webbouwen te hebben gevolgd? Heb jij dan nog enig idee hoe je ook al weer een wijziging moet aanbrengen?

In plaats daarvan kun je ook de online training ‘WordPress website maken’ volgen. Dan weet je zeker dat straks je website staat!

Toch maar een WordPress website laten maken?

Heb je geen tijd/zin/energie om bovenstaande opties te proberen, dan kun je je WordPress website laten maken door een webbouwer/webdesigner. Dan heb je zelf geen gedoe met het technische gedeelte van je website. Je hebt niet het probleem van een afbeelding die net niet goed staat, of een knop die het niet goed doet. Daarbij scheelt het je heel veel tijd, frustratie en energie. Denk van tevoren goed na, wat jij wil met jouw website. Welke informatie moet er zeker weten op? Welke look & feel wil je dat je website uitstraalt? Wat wil je dat je website juist niet uitstraalt?

Sommige linkjes in deze blog bevatten een affiliate link. Dit houdt in dat ik een kleine bijdrage krijg wanneer jij besluit een betaald lidmaatschap op de tool af te nemen via deze link. De prijs is voor jou gewoon hetzelfde of juist lager.

Online met Marinka
Bezig met affiliate marketing
Wordpress website bouwer
Training Wordpress website maken

Dr. Schaepmanstraat 42
7071 ZL ULFT

info@onlinemetmarinka.nl

KvK: 80301428
Btw: NL002914553B30

Portretfoto's door Maxime Haak van MaxGraphy

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden

© Copyright 2020 - 2024 Online met Marinka Alle rechten voorbehouden

Gratis tips ontvangen over het bouwen van websites?