Webhosting voor je online leeromgeving of WordPress website nodig?

Online met Marinka Webhosting Online leeromgeving Learndash WordPress Website laten bouwen Ulft, Achterhoek, GelderlandZoek je een hostingpakket voor je online leeromgeving of WordPress website, dan kan ik je daarbij helpen.

Zelf bied ik hostingpakketten aan, vanaf €179,- excl. btw per jaar.

Hoe werkt webhosting van Online met Marinka?

Ik maak een hostingpakket aan voor mijn klanten. In dit hostingpakket kan ik alles wat nodig is voor jouw online cursus of website instellen of kan wijzigen.

Ik heb hier onder andere voor gekozen omdat er veel verschillen zijn in hostingpartijen. Voor jou als klant kan dit nadelig uitpakken, er zijn bijvoorbeeld hostingpartijen die voor bepaalde 'services' een extra bijdrage vragen.

Verder vind ik de uniformiteit prettig werken en daar heb jij als klant ook weer voordeel van. Ik kan veel aan de 'achterkant' instellen en wijzigen, zonder dat daar contact opgenomen moet worden met een klantenservice.

Onderhoud van een webhostingpakket?

Webhosting heeft ook regelmaat onderhoud nodig, doordat bepaalde software geüpdatet moet worden. Hier heb jij als klant van Online met Marinka geen omkijken naar, dit wordt voor jou gedaan. Kun jij deze tijd weer besteden aan dingen die jij leuk vindt.

Mijn hostingpakketten lopen via een grote en betrouwbare partij.

Ik vind het prettig om op deze manier korte lijntjes te kunnen hanteren en hiervoor jouw aanspreekpunt te zijn.

Ja, ik wil graag webhosting van Online met Marinka!