Home » BLOG » Wat zijn PLR producten en hoe gebruik je ze in je online business

Wat zijn PLR producten en hoe gebruik je ze in je online business

Inhoudsopgave

  PLR producten zijn in opkomst. Ze zijn ideaal om voor je online business te gebruiken, voor bijvoorbeeld je e-book weggever om je emaillijst te laten groeien of om als digitaal product te verkopen, op websites zoals Etsy. PLR staat voor Private Label Rights en het zijn digitale producten zoals e-book templates, e-books met tekst, artikelen en meer. Als je zo’n PLR product koopt, dan heb je het recht om het product wat niet van jou is, aan te passen en door te verkopen. Lees altijd de voorwaarden door voordat je een PLR product aanschaft met de intentie om deze door te verkopen.

  Wil je PLR producten gaan verkopen? Check deze PLR library. Hiermee ben je verzekerd van originele PLR producten en speel je tijdig in op trends!

  Krijg 50% korting op je eerste maand of een jaarabonnement met de kortingscode Marinka50

  Wat kun je met PLR producten?

  PLR producten zijn producten die gemaakt zijn door iemand anders, en door dit te kopen heb jij het recht om het PLR product aan te passen en te gebruiken voor je bedrijf of om door te verkopen. Lees altijd de voorwaarden voordat je zo’n product aanschaft, het kan zijn dat je wel toestemming hebt om het PLR product voor je eigen bedrijf te gebruiken, maar niet om het aangepaste product door te verkopen. Wat kun je na aanpassing met PLR producten? Je kunt ze inzetten als weggever voor je bedrijf en verkopen als digitale producten, bijvoorbeeld in je Etsy shop. Mocht je het je afvragen: Ja, er zijn daadwerkelijk mensen die hier een heleboel geld mee verdienen.

  Benieuwd wat je kan met een Etsy shop? Lees dit artikel >>

  Voorbeelden van het gebruik van PLR producten

  Het kan allemaal best abstract klinken, dit artikel over PLR producten, vandaar dat ik wat voorbeelden noem:

  • Een PLR e-book template. Die koop je en pas je aan. Vaak kan dit met bijvoorbeeld het programma Canva en staat het bij het PLR product vermeld of en waarmee je dit aan kan passen. Dit PLR e-book template kan je dan gebruiken als weggever voor je bedrijf, met de intentie om je e-maillijst te laten groeien.
  • Dit zelfde PLR e-book template kun je ook aanpassen, en deze versie te koop aanbieden op Etsy of via je eigen website.
  • Dit e-book template kun je gebruiken om er je eigen e-book van te maken en deze te verkopen.
  • PLR producten zijn er in vele soorten en maten en als je er eenmaal 1 gekocht hebt, dan kun je deze oneindig keren aanpassen, en er zo ontelbare nieuwe producten mee maken.

  Wil je online digitale producten verkopen via je website zoals jouw e-book, maar geen zin in technisch geneuzel? Gebruik dan een checkout software zoals Kennis.shop of Plug&Pay.

  PLR producten verkopen

  Je kunt zelf vanaf niks je eigen e-book templates ontwerpen en deze verkopen via je eigen webshop of via je Etsy shop. Dit kan ook met social media templates, Notion planners, Trello borden enz. Ben je niet zo creatief om helemaal zelf je PLR producten te maken, of heb je niet zoveel tijd? Overweeg dan om je aan te melden bij dit membership voor unieke én trending PLR producten. Gebruik kortingscode MARINKA50 voor 50% korting op je eerste maand of op een jaarabonnement.

  Wil je een snelle start maken met je Etsy shop? De guide Digitale Producten verkopen via Etsy leert je bewezen strategieën om een passief inkomen op te bouwen met Etsy:

  Bekijk de guide Digitale Producten verkopen via Etsy hier

  PLR producten kopen

  Een rondje Google levert een aantal aanbieders van PLR producten op en op Etsy worden ze ook veel aangeboden. Na even zoeken kom je af en toe nog wel een pareltje (lees unieke PLR producten) tegen. Dat vind ik zelf een nadeel, dat veel PLR producten weinig origineel zijn. Als je je digitale producten zelf maakt heb je hier geen last van, dus mocht je het leuk vinden en heb je de tijd dan is dit leuk om te doen. Wil je liever sneller aan de slag met het verkopen van PLR producten, kijk dan eens bij deze library, die unieke PLR producten aanbiedt en waar ingespeeld wordt op de PLR trends op Etsy. Zo maak je je kans groter om op te vallen op Etsy en meer digitale producten te verkopen. Krijg 50% korting op je eerste maand of een jaarabonnement met kortingscode MARINKA50

  Sommige linkjes in deze blog bevatten een affiliate link. Dit houdt in dat ik een kleine bijdrage krijg wanneer jij besluit een betaald lidmaatschap op de tool af te nemen via deze link. De prijs is voor jou gewoon hetzelfde of juist lager.

  Online geld verdienen

  Verkoop digitale producten uit het PLR Library Membership in je Etsy shop of in je eigen webshop
  Hét (bijna) alles in 1 platform om te leren online geld te verdienen
  Maak en verkoop je eigen cursus

  Meer lezen over 'Online geld verdienen' en 'Affiliate marketing'

  Affiliate software systemen

  Probeer nu 14 dagen gratis uit, klik hier
  Bekijk Kennis.shop, klik hier

  Online met Marinka
  Tips om te starten met extra geld verdienen met je website of social media.

  ULFT

  info@onlinemetmarinka.nl

  KvK: 80301428
  Btw: NL002914553B30

  Portretfoto's door Maxime Haak van MaxGraphy

  Privacyverklaring
  Algemene voorwaarden

  © Copyright 2020 - 2024 Online met Marinka Alle rechten voorbehouden

  Gratis tips ontvangen over het bouwen van websites?