Home » BLOG » Wat is kennis.shop?

Wat is kennis.shop?

wat-is-kennis.shop

Een tijdje geleden zag ik op Instagram bij een ondernemer iets voorbij komen over kennis.shop. Het was helemaal top volgens die ondernemer, blablablabla. Ik snapte er helemaal niks van, en ik dacht: ‘Laat maar, geen zin in wéér een of andere hype’. Ik kreeg er verder ook niks meer van mee, dus ik heb het laten gaan.

Wéér een ondernemer die het over kennis.shop had.

Een paar weken later zag ik het bij een andere ondernemer voorbij komen. Het werd heel mysterieus gebracht: ‘Nu tijdelijk zijn de deuren open!’ en ‘Bekijk hier de live demo! Te zien tot en met morgen 23:59!’ Heel eerlijk, ik dacht toen nog: ‘Zucht… Wat is dit voor gehypet iets?’ Later in een community zag ik het wéér voorbij komen! Toen kreeg ik toch wel last van FOMO (Fear Of Missing Out) en ben ik op zoek gegaan naar wat kennis.shop was.

Wist je dat je ook kunt kiezen voor Plug&Pay?

plug&Pay is vergelijkbaar met kennis.shop en wordt al door veel ondernemers gebruikt

Op zoek naar het antwoord: Wat is kennis.shop?

Tja, toen ben ik, nieuwsgierig als ik geworden was, op zoek gegaan naar wat kennis.shop was. Wat bleek: kennis.shop is een erg betaalbare software om makkelijk betaalpagina’s aan te maken om je online kennisproducten te verkopen. En niet alleen het aanmaken van betaalpagina’s is makkelijk. Het koppelen van een betaalpagina aan een online product op jouw website, gaat door middel van een link. Bij het product op jouw website plaats je de link, bijvoorbeeld achter een knop, tekstvak of aanklikbare link. Wanneer men dan daarop klikt, wordt men doorverwezen naar de betaalpagina.

Wie zijn de oprichters van kennis.shop?

Zelf was ik erg benieuwd wie dit opgericht had, want ik vind het een hele slimme zet, om kennis.shop te ontwikkelen. Helaas was het niet mijn idee, maar het idee van deze twee heren: Parsifal Tritsch en Kars Hamstra. Beide werken ze online als kennis ondernemer.

Het leuke is dat ze ons, lifetime members meenemen in het hele proces van de ontwikkeling. Oke, niet helemaal natuurlijk, maar we worden op de hoogte gehouden. Loop je ergens tegen aan, of heb je een tip, dan kun je dit communiceren in de community. Je ontvangt altijd antwoord waardoor je bij problemen snel verder kan en bij een gegeven tip weet je dat het meegenomen wordt in de ontwikkeling, voor zover dit mogelijk is.

Meer voordelen

 • Naast dat het super easy is om via deze manier online producten te verkopen, hoeft jouw klant minder stappen (dan bijvoorbeeld bij Woocommerce) te doorlopen tijdens het betaalproces. De klant klikt op ‘KOPEN’ en wordt direct doorgestuurd naar de betaalpagina. Hier vult de klant zijn of haar gegevens in en klikt op ‘Betalen / Afrekenen’. Minder stappen in het betalingsproces betekent vaak meer verkopen!
 • De mogelijkheid om afbeeldingen toe te voegen aan de betaalpagina van het online product.
 • Optie om het logo van jouw bedrijf toe te voegen.
 • De huisstijl kleuren van je bedrijf kun je op meerdere plekken instellen.
 • Je kunt kassa koopjes toevoegen.
 • Termijnbetalingen zijn al mogelijk, nog wel in de beta versie. (Vandaar de lage prijs van de lifetime licentie, kennis.shop is nog in ontwikkeling!)
 • Onbeperkte betaalpagina’s aanmaken.
 • Verzenden van ‘Na-aankoop’ e-mails.
 • Automatische BTW facturen
 • Verkoop in het buitenland: belasting wordt automatisch berekent en er wordt een rapportage klaargezet voor je belastingaangifte.
 • Makkelijk adverteren: eenvoudig advertentie pixels installeren op elke stap van het betaalproces.

Wist je dat je deze voordelen ook gelden voor Plug&Pay?

plug&Pay gratis 14 dagen proberen? klik hier!

Met welke software werkt kennis.shop mee samen?

Kennis.shop koppel je met Stripe om betalingen te kunnen ontvangen. In je persoonlijke account op kennis.shop wordt duidelijk uitgelegd hoe je deze koppeling maakt. En je kunt een koppeling maken via Zapier en met o.a. MailBlue en Learndash. Regelmatig worden er nieuwe koppelingen bekend gemaakt.

Welke producten verkoop je met kennis.shop?

Kennis.shop is ontwikkeld voor ondernemers die met hun kennis en expertise hun geld verdienen. Verkoop je kennis producten dan is het prettig dat je een simpele manier hebt om online te kunnen verkopen, zonder dat je je moet verdiepen in het opzetten van een hele webshop in bijvoorbeeld Woocommerce. Voor de verkoop van de volgende producten is kennis.shop dé oplossing:

 • Verkoop van coachings uren of support uren.
 • Trainingen
 • eBooks
 • Workshops
 • Voor terugkerende diensten, want in de toekomst is het mogelijk met abonnementen te werken.
 • PDF’s met een blueprint, planningen, to do list, enz enz.

Voorbeeld betaalpagina gemaakt met Kennis.shop

Dit is een voorbeeld van hoe een betaalpagina gemaakt met Kennis.shop er uit kan komen te zien. De kleuren, afbeeldingen en teksten pas je gemakkelijk zelf aan. Wil je ervaren hoe deze pagina er in de internetbrowser uit ziet en hoe het werkt? Klik hier om de voorbeeld betaalpagina gemaakt met Kennis.shop te ervaren in je internetbrowser.

Voorbeeld van hoe een betaalpagina gemaakt met Kennis.shop eruit kan komen te zien.

Wat zijn de kosten voor het gebruik van kennis.shop met Stripe?

 • Ten eerste, je betaalt eenmalig voor je lifetime licentie voor kennis.shop. Nu staat de prijs voor de lifetime licentie op €699,-, INCLUSIEF affiliate tools, termijnbetalingen en abonnementen! Je kunt op het moment alleen een lifetime licentie bemachtigen via een uitnodiging van een kennis.shop ambassadeur, zoals Online met Marinka. Ik nodig je uit: Claim jouw onbeperkte toegang tot de lifetime licentie van kennis.shop, klik hier. >>>
 • Voor een account bij Stripe betaal je niks. Daarna betaal je per succesvolle verkoop met bijvoorbeeld Ideal, €0,29 per transactie aan Stripe. Bekijk de tarieven van Stripe.
 • En betaal je per verkoop €0,17 aan kennis.shop. Daar tegenover staat dat je niet vast zit aan hoge maandelijkse abonnementskosten, dit maakt kennis.shop erg betaalbaar. Verkoop je niks, dan betaal je ook niks.

Je kunt op het moment alleen een lifetime licentie bemachtigen via een uitnodiging van een kennis.shop ambassadeur, zoals Online met Marinka. Ik nodig je uit:

Claim jouw onbeperkte toegang tot de lifetime licentie van kennis.shop, klik hier. >>>

Is Stripe veilig in gebruik?

Je betalingen worden veilig en snel verwerkt door Stripe. Grote bedrijven zoals Amazon, Google en Shopify gebruiken Stripe om betalingen snel en veilig te verwerken. Ik heb een testbetaling gedaan en deze werd inderdaad erg snel verwerkt.

Welke betaalmethodes zijn er mogelijk?

Er zijn 20 betaalmethodes mogelijk met kennis.shop. Zoals onder andere iDeal, BanContact, Sofort, Creditcard. Kennis.shop werkt niet samen met Mollie. Een voordeel van Stripe vind ik zelf dat het niet zo’n gedoe is om toegelaten te worden als gebruiker. Bij Mollie heb ik (en velen met mij!) daar heel lang op moeten wachten én er veel moeite voor moeten doen. Meerdere keren heb ik daar in de telefonische mega lange wachtrij gestaan, pfoe..

Wat wordt er in de toekomst nog toegevoegd?

In de niet zo verre toekomst is het ook mogelijk om onder andere:

 • Termijnbetalingen aan te bieden aan jouw klanten. De beta versie staat al online!
 • Abonnementen aan te bieden aan jouw klanten.
 • Gebruik te maken van een affiliateprogramma via kennis.shop, dit is een licentie die je apart koopt. De licentie voor de affiliate tools is ook een lifetime licentie. Met deze licentie laat je klanten jouw product promoten en dus verkopen en beloon je jouw klanten met een commissie.

Klinkt bijna te mooi om waar te zijn?

Ik snap dat als je dit leest dat je dit denkt. Het is een software die nog in ontwikkeling is, beetje bij beetje worden er functies toegevoegd. Als eigenaar van een kennis.shop licentie mag je meedenken over de nieuw toe te voegen functies. De oprichters van kennis.shop nemen de op- en aanmerkingen van de licentie eigenaren mee in de ontwikkelingen. Wat ik zelf heel erg tof vind!

Samengevat: wat is kennis.shop?

Kennis.shop is een software waarmee je zonder technisch te hoeven zijn, jouw online kennis producten kunt verkopen. Voor een grote webshop is het niet echt geschikt, maar voor een ondernemer die e-books, trainingen, (coachings)trajecten, events, netwerkbijeenkomsten, you name it, verkoopt, is dit een zeer interessante software.

Wat prijs betreft is het ook zeer aantrekkelijk. Waar je bij vergelijkbare tools elke maand minimaal €9,- betaalt en gebruik kunt maken van een fractie van de functies die kennis.shop je te bieden heeft, kun je bij kennis.shop een lifetime licentie kopen. En denk aan de toekomstige functies die nog bij Kennis.shop komen, zoals verkopen in termijnen, verkoop van abonnementen en one-click upsells. Ook is het mogelijk om een lifetime licentie voor de affiliate tools aan te schaffen.

Ik kan niet anders zeggen, dan dit: ben je een kennis ondernemer en wil je nu of in de toekomst online producten gaan verkopen? Wacht niet langer en investeer nu in deze betaalpagina tool. Je toekomstige jij zal je dankbaar zijn!

Sommige linkjes in deze blog bevatten een affiliate link. Dit houdt in dat ik een kleine bijdrage krijg wanneer jij besluit een betaald lidmaatschap op de tool af te nemen via deze link. De prijs is voor jou gewoon hetzelfde of juist lager.

Online met Marinka
Wordpress website bouwer
Training Wordpress website maken

Dr. Schaepmanstraat 42
7071 ZL ULFT

info@onlinemetmarinka.nl

KvK: 80301428
Btw: NL002914553B30

Portretfoto's door Maxime Haak van MaxGraphy

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden

© Copyright 2020 - 2023 Online met Marinka Alle rechten voorbehouden

Gratis tips ontvangen over het bouwen van websites?