Home » BLOG » Become Financially Free membership van Rowena Rousseau, een review

Become Financially Free membership van Rowena Rousseau, een review

Een review over het Become Financially Free membership van Rowena Rousseau. Dit membership bevat véél kennis om een passieve online inkomstenstroom op te zetten om financieel onafhankelijk te worden van bijvoorbeeld die saaie baan in loondienst. Het Become Financially Free membership barst bijna uit haar voegen door de grote hoeveelheid kennis en how to’s om je te leren hoe je online geld verdient.

Dit membership is voor jou als je ‘iets’ van een online inkomstenstroom op wil zetten om financieel onafhankelijk wil worden. Er zijn veel mogelijkheden om online geld te verdienen en zoals voor zoveel dingen geldt: je moet weten HOE je dit aanvliegt. En dat leer je in dit membership. Je kunt een online inkomstenstroom opzetten naast je baan in loondienst, het verschonen van poepluiers en andere taken die het managen van een gezin met zich mee brengen. Zonder vage Multi Level Marketing of andere shady business dingen.

Waarom lid worden van een membership?

Sinds ik ondernemer ben, heb ik mij bij menig membership aangesloten én ook weer afgemeld. Of het was niet wat ik ervan verwachtte, of de manier waarop een membership opgebouwd was, paste niet bij mij. Of, ik leerde er niks van. Sinds de komst van het Become Financally Free membership was ik geïntrigeerd. Het onderwerp ‘passief geld verdienen’ sprak mij erg aan. Laat je trouwens niet verleiden door het woordje passief, want je moet toch echt eerst aan de bak voordat je de spreekwoordelijke vruchten kan plukken. In mijn ogen moet een membership je voor uit helpen, het moet je iets leren. En het is een mogelijkheid om gelijkgestemden te ontmoeten, wat fijn is omdat je samen kunt sparren over dit onderwerp.

Wat kun je verwachten van het Become Financially Free membership?

Het Become Financially Free membership geeft je veel hands on informatie. Het membership bevat alle informatie die je nodig hebt om een passief inkomen op te bouwen. Alles staat er stap voor stap uitgelegd. Er zijn maandelijkse masterclasses van experts. Kom je ergens niet uit? Je kunt je vragen stellen in de community aan andere members. Er zijn twee abonnementsvormen. Het Basis abonnement van €14,95 per maand en het Premium abonnement, wat nu op €59,- per maand staat. Deze prijs is in het begin van 2024 verhoogd.

Voorbeelden passieve inkomstenstromen

Enkele voorbeelden van passieve inkomstenstromen zijn:

 • Verkopen ontvangen uit een Etsy shop. Jij plaatst de producten in je shop, en zorgt dat je Etsy shop goed ingesteld is. Dit leer je in de Etsy Academy. Etsy zorgt grotendeels voor de marketing. Dit kun je zelf een handje helpen door bijvoorbeeld Pinterest in te zetten. Lees ook: Digitale Producten verkopen op Etsy
 • Verkopen ontvangen uit een Print On Demand Shop. Met een POD shop heb je zelf geen voorraad, maar dat heeft de leverancier. Een POD shop kan ook via Etsy. Je linkt de Etsy shop de de POD leverancier aan elkaar. Wanneer men iets koopt in jouw shop, regelt de leverancier het klaar maken van het product en de verzending. Dit leer je het Premium abonnement.
 • Verkopen van digitale producten via je blog website.
 • Affiliate marketing in combinatie met een blog website. Je promoot producten van anderen op op je website. In je blog over ‘kinderen leren slapen’ plaats je bijvoorbeeld een affiliate link naar een webshop die een slaaptrainer verkoopt. Wanneer de bezoeker van jouw blog op deze link klikt en bij die webshop iets koopt, ontvang jij daar een commissie over. Dit is breed toepasbaar. Leren hoe affiliate marketing werkt leer je in het Basis abonnement van het membership.
 • Affiliate marketing via social media. Je promoot producten van anderen op je sociale media kanalen en ontvangt een commissie wanneer iemand iets koopt via jouw affiliate link.
 • Affiliate marketing via Pinterest. Je promoot producten van anderen op je Pinterest kanaal en ontvangt een commissie wanneer iemand iets koopt via jouw affiliate link.

Er zijn zoveel manieren om te starten met een passief online inkomen verdienen. Je kunt zelf een heleboel online uitpluizen of start met het Become Financially Free membership.

Start vandaag nog met het Become Financially Free membership en ontvang 50% korting op je eerste maand met de kortingscode:

marinka50

Het Basis abonnement van het Become Financially Free membership

Het Basis abonnement van het Become Financially Free membership geeft je toegang tot:

 • Alle informatie over passief inkomen.
 • Diverse guides/e-books over affiliate marketing, digitale producten, kennisproducten.
 • Systemen: krijg korting op tools en systemen, zoals een (affiliate) website vanaf €14,95 per maand.
 • Toegang tot de maandelijkse workshops! Elke maand is er een masterclass van een expert.
De inhoud van het Basis abonnement van het Become Financially Free membership. Krijg 50% korting op de eerste maand: MARINKA50

Het Premium abonnement van het Become Financially Free membership

Het Premium abonnement geeft je toegang tot alles wat in het Basis abonnement zit, EN tot de academies:

 • De Etsy academy. Stap voor stap leer je hoe een digitale product maakt en verkoopt, hoe je succesvol een Etsy shop opent, en meer.
 • De Print On Demand academy. Leer stapsgewijs hoe je print on demand producten maakt en succesvol verkoopt in je Etsy shop.
 • De Start and grow a money making membership academy. Voor als een je een membership wil starten en deze succesvol wil maken.
 • De Pinterest Academy, om te leren hoe je geld kunt verdienen met Pinterest. En dus Pinterest niet alleen meer gaat gebruiken voor huis styling tips en traktatie ideeën. 😉
Het Premium abonnement geeft toegang tot alles van het Basis abonnement van het Become Financially Free membership en meer! Krijg 50% korting op de eerste maand met de kortingscode: MARINKA50

Wat heb je nodig naast dit membership?

Naast een abonnement op het Become Financially Free membership heb je minimaal nodig:

 • Een internetverbinding.
 • Een smartphone. Wil je prettig kunnen werken, dan raad ik aan om met een computer / laptop / tablet met toetsenbord te werken. Heb je geen computer tot je beschikking? Kijk of je van iemand een computer mag lenen of maak bijvoorbeeld gebruik van een computer in de bieb.
 • Een dosis doorzettingsvermogen nodig. Als je net start, kan dit allemaal overweldigend voelen. Maar bedenk eens waar je kan staan met de passieve inkomstenstromen, als je elke week er bijvoorbeeld twee uur aan spendeert. Met kleine stapjes kom je er ook!

Is het haalbaar, om een extra inkomstenstroom op te zetten naast een baan in loondienst/ werk en/of gezin?

Jazeker is dit haalbaar! Wees wel realistisch. Het opzetten van een passieve inkomstenstroom heeft nu eenmaal tijd nodig. Er zullen ook echt wel momenten zijn dat je denkt: ‘Laat maar, ik stop ermee!’ Dit is ook mij niet vreemd. Op een later moment pak ik het weer op en ga ik weer verder waar ik gebleven ben. In 2023 heb ik bijvoorbeeld met affiliate marketing zo’n €600,- verdiend. Heb ik hier veel tijd aan besteedt? Niet echt. Kwam dit bij mij zomaar uit het niets? Nee. Ik ben mij het laatste jaar meer aan het verdiepen in passieve inkomstenstromen en voor de tijd die ik er in 2023 in heb gestopt, vind ik dit een mooi resultaat.

Het Become Financially Free membership, dit is wat ik er van vind

Ik vind dat het Become Financially Free membership ontzettend veel waarde biedt. Als je helemaal nieuw bent op het gebied van passieve inkomstenstromen opzetten, dan kan ik mij voorstellen dat dit overweldigend aan voelt. Wat ik zeker adviseer is om met één verdienmodel tegelijk te beginnen. Als je drie maanden een uur of twee per week besteedt aan het opzetten van een passieve inkomstenstroom, dan kun je na die drie maanden al een heel eind zijn er wellicht al wat mee verdienen. In het Become Financially Free membership staat alles stap voor stap uitgelegd, dat hoef je dus niet allemaal zelf uit te zoeken. Als je deze stappen volgt, heeft je extra inkomstenstroom absoluut meer kans van slagen.

Wat vind ik van de prijs van het Become Financially Free membership?

De prijs van het Basis abonnement is zéér schappelijk. Naast informatie over affiliate marketing, e-books over affiliate marketing, digitale producten en kennisproducten, korting op tools en systemen kun je maandelijks expert masterclasses bijwonen. De prijs van het Premium abonnement ligt hoger, rond de €59,- per jaar. Het lidmaatschap ga je in eerste instantie aan voor 6 maanden, daarna is het maandelijks opzegbaar. Is dit dan veel geld voor bijvoorbeeld het Premium abonnement? Ik vind van niet. Je krijgt ontzettend veel kennis tot je beschikking voor dit bedrag. En kijk eens kritisch naar jouw huidige uitgaven, wat ben je kwijt aan je mobiele telefoon abonnement? En aan streamingdienst abonnementen?

Start vandaag nog met het Become Financially Free membership en ontvang 50% korting op je eerste maand met de kortingscode:

marinka50

Wat biedt Become Financially Free nog meer?

Become Financially Free biedt een aantal dingen ‘los’ aan. Deze producten kun je aanschaffen zonder dat je lid bent van het membership. Denk je er over na om lid te worden van het membership, check zelf, voordat je een ‘los’ product aanschaft, of dit losse product bij het membership in zit. De ‘losse’ producten die je aan kunt schaffen zijn:

Deze guides / e-books zijn los aan te schaffen

De volgende guides/ e-books zijn, op het moment van het schrijven van deze blog, los aan te schaffen buiten het Become Financially Free membership om:

In de PLR library koop je deze producten

PLR producten zijn producten met Private Label Rights. Dit houdt in dat een PLR product koopt, er wijzigingen in aan brengt en daarna kun je het doorverkopen op bijvoorbeeld Etsy. De PLR library is opgezet door Rowena Rousseau, wie ook de oprichter is van het Become Financially Free membership. Deze producten koop je in de PLR library:

Sinds kort is er het PLR library membership

Sinds begin 2024 is het mogelijk om in het membership van de PLR library te stappen. Nu staat de prijs hiervoor op €47,- per maand. De PLR library bevat kant en klare producten die je na aanpassingen door mag verkopen. Dit recht behoudt je alleen als je ook daadwerkelijk lid bent van het PLR library membership. Ook is er de mogelijkheid om een lifetime licentie aan te schaffen voor de PLR library. Daarmee behoudt je het recht om de gebruikte en aangepaste producten en de daarbij behorende licentie, te blijven gebruiken. Bekijk voor meer informatie de PLR library pagina.

Sommige linkjes in deze blog bevatten een affiliate link. Dit houdt in dat ik een kleine bijdrage krijg wanneer jij besluit een betaald lidmaatschap op de tool af te nemen via deze link. De prijs is voor jou gewoon hetzelfde of juist lager.

Inhoudsopgave
  Add a header to begin generating the table of contents

  START MET ONLINE GELD VERDIENEN

  Het Become Financially Free membership: krijg 50% korting op de eerste maand met de code MARINKA50

  START MET AFFILIATE MARKETING

  Mini cursus: Cruciale basis van affiliate marketing. Jennifer is dé expert als je geld wil gaan verdienen met affiliate marketing.

  Meer blogs lezen

  Online met Marinka
  Wordpress website bouwer
  Training Wordpress website maken

  Dr. Schaepmanstraat 42
  7071 ZL ULFT

  info@onlinemetmarinka.nl

  KvK: 80301428
  Btw: NL002914553B30

  Portretfoto's door Maxime Haak van MaxGraphy

  Privacyverklaring
  Algemene voorwaarden

  © Copyright 2020 - 2024 Online met Marinka Alle rechten voorbehouden

  Gratis tips ontvangen over het bouwen van websites?