Home » BLOG » PLR library membership van Rowena Rousseau, is ’t het geld waard?

PLR library membership van Rowena Rousseau, is ’t het geld waard?

Inhoudsopgave

  The PLR library van Rowena Rousseau is het membership wat er voor zorgt dat je maandelijks toegang hebt tot nieuwe PLR producten, welke je bewerkt en kunt verkopen als digitale producten via bijvoorbeeld je Etsy shop. De PLR producten die je vind in het membership hebben stuk voor stuk de potentie om goed te scoren op Etsy of in je online shop. Bekijk hier het membership -> Rowena Rousseau, de founder van de PLR library doet altijd zelf onderzoek hier naar.

  Wat zijn PLR producten?

  PLR staat voor Private Label Rights. PLR-producten zijn digitale producten zoals e-books, artikelen/blogs, software, video’s en audiobestanden waarbij de maker bepaalde rechten verleent aan anderen om het product te gebruiken, aan te passen en te verkopen onder hun eigen merknaam. The PLR library biedt op het moment van schrijven vooral digitale producten aan zoals Planners, Templates, Printables. Voor de verkoop moet je een minimale aanpassing doen aan de PLR producten om deze door te verkopen aan je klanten, voor persoonlijk gebruik. Doorgaans mag je deze PLR producten niet zelf als PLR product verkopen!

  In het PLR library membership vind je nu deze PLR producten

  PLR-library-membership-review

  Op het moment vind je de volgende PLR producten in the PLR library:

  • Notion Templates, zoals Business Planners
  • Canva Templates voor Business, E-books, Social media, Mock ups en meer.
  • Printables, zoals planners&trackers, Gift tags, Card games e.d.
  • Seasonal & Occasions, digitale producente voor een babyshower, verjaardagen, kerst, pasen, en meer.

  Per categorie zijn er diverse varianten te vinden in de PLR library.

  Waarom zou je lid worden van the PLR library membership?

  Als lid van the PLR membership heb je elke maand toegang tot nieuwe PLR producten die de potentie hebben om goed online te verkopen in bijvoorbeeld je Etsy shop of je eigen webshop. Het scheelt je echt heel veel tijd om iets from scratch te maken en om onderzoek te doen. En je hoeft er zelf geen ontwerp skills voor te hebben. Veel templates zijn gemaakt in het programma Canva en kunnen ook bewerkt worden in Canva. Notion templates zijn eenvoudig te bewerken in Notion zelf. (Notion is een programma waarmee je de meest waanzinnige planners kunt bouwen, in het PLR membership kun je zo’n planner downloaden, customizen en verkopen)

  Je hoeft geen ontwerp skills te hebben om digitale producten te verkopen

  Om digitale producten te verkopen hoef je geen ontwerp skills te hebben. Het mag en kan natuurlijk wel, maar als je gewoon niet zo creatief bent of niet te veel tijd wil besteden aan het ontwerpen van digitale producten, dan zijn de producten uit de PLR library een uitkomst voor jou. Als membership download je het digitale product wat je uiteindelijk wil gaan verkopen. Dit product voorzie je van een minimale aanpassing en daarna is het digitale product klaar om te verkopen, via Etsy of je eigen shop.

  De kosten van the PLR membership

  De kosten van the PLR membership zijn nu nog €37,- per maand. Kies je meteen voor de lifetime licentie, dan ben je daar eenmalig €997,- voor kwijt. Dit lijkt een hoop geld, maar hiermee ben je altijd voorzien van PLR producten die de potentie hebben om goed te verkopen in je Etsy shop of je eigen shop! Zou je zelf een designer inhuren om templates en dergelijke te maken, dan ben je waarschijnlijk rond de €1200,- kwijt voor max 10 verschillende templates, en dan denk ik dat ik een ruime inschatting maak.

  Prijzen kunnen wijzigen na het schrijven en publiceren van dit artikel!

  Is het PLR library membership het geld waard?

  Als je inziet wat de potentie is van het verkopen van digitale producten, dan kun je niet anders zeggen dan: Ja, het PLR library membership is het geld zeker waard. En ja, de lifetime licentie is veel geld, dat klopt. Maar als je bedenkt dat je dan voor altijd verzekerd bent van nieuwe digitale producten, die je na een kleine aanpassing kunt verkopen via Etsy of je eigen webshop, dan is dit een zogenoemde ‘No Brainer’. Twijfel je nog? Ga dan eerst voor de maandelijkse licentie en kijk of het voldoet aan je verwachtingen.

  Wil je aan de slag met online geld verdienen, maar met iets anders van digitale producten? Bekijk dit dan dit membership.

  Sommige linkjes in deze blog bevatten een affiliate link. Dit houdt in dat ik een kleine bijdrage krijg wanneer jij besluit een betaald lidmaatschap op de tool af te nemen via deze link. De prijs is voor jou gewoon hetzelfde of juist lager.

  Online geld verdienen

  Verkoop digitale producten uit het PLR Library Membership in je Etsy shop of in je eigen webshop
  Hét (bijna) alles in 1 platform om te leren online geld te verdienen
  Maak en verkoop je eigen cursus

  Meer lezen over 'Online geld verdienen' en 'Affiliate marketing'

  Affiliate software systemen

  Probeer nu 14 dagen gratis uit, klik hier
  Bekijk de licenties voor Kennis.shop, klik hier

  Online met Marinka
  Bezig met affiliate marketing
  Wordpress website bouwer
  Training Wordpress website maken

  Dr. Schaepmanstraat 42
  7071 ZL ULFT

  info@onlinemetmarinka.nl

  KvK: 80301428
  Btw: NL002914553B30

  Portretfoto's door Maxime Haak van MaxGraphy

  Privacyverklaring
  Algemene voorwaarden

  © Copyright 2020 - 2024 Online met Marinka Alle rechten voorbehouden

  Gratis tips ontvangen over het bouwen van websites?