Het gezicht van Online met Marinka

online-met-marinka-wie-is-marinka-melleeIk ben Marinka Mellee en ik bouw graag websites voor ondernemers én ik leer graag anderen hoe ze een toffe en goede website kunnen maken. Eentje die functioneert zoals je mag verwachten. En die zo in elkaar zit, dat je zelf kleine wijzigingen door kunt voeren. Wel zo makkelijk toch?

Heel wat jaartjes geleden was ik het zo zat dat het mij niet lukte om een website te bouwen. Dat was nog in de tijd dat internet via de telefoonverbinding ging en per tik afgerekend werd. Mijn ouders vonden die hobby prima, mits ik ermee stopte na een half uur, anders liep de telefoonrekening te hoog op!

Het eerste programma waar ik ooit mee werkte om websites mee te maken, was met het programma 'Frontpage'. Later ging ik mij verdiepen in het veelzijde programma WordPress, waar ik nu mee werk. Dit programma is zo veelzijdig, dat ik er zelf eerst niet veel van maakte.

Nadat ik mij heb laten trainen in WordPress lukte het mij wél. Na veel oefenen en dingen zelf uitproberen, bedacht ik mij hoe gaaf het zou zijn als ik andere ondernemers hiermee kon helpen.

Ik heb ervaren dat het fijn is als je een handleiding krijgt met stappen die je moet zetten om tot het gewenste resultaat te komen: een website voor jouw bedrijf of hobby.

Nu bestaat mijn leven niet alleen uit websites bouwen, maar ook uit mijn gezin. Samen met mijn partner heb ik drie kids in de basisschoolleeftijd. Samen met onze grote rode kater en kippen, wonen wij in Ulft, in de Achterhoek.

Lezen mag ik graag doen, van fictie, romans tot persoonlijk ontwikkelingboeken en dan meerdere boeken tegelijkertijd.

Online met Marinka
WordPress website bouwer
Training WordPress website maken

Dr. Schaepmanstraat 42
7071 ZL ULFT

Tel: 06-42646320
info@onlinemetmarinka.nl

KvK: 80301428
Btw: NL002914553B30

Portretfoto's door Maxime Haak van MaxGraphy

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden

© Copyright 2020 - 2023 Online met Marinka Alle rechten voorbehouden

Gratis tips ontvangen over het bouwen van websites?