Online leeromgeving maken WordPress

Online leeromgeving maken WordPress Online met Marinka AchterhoekWanneer je voor je bedrijf een online leeromgeving wilt laten maken met WordPress, ben je hier aan het goede adres! Online met Marinka bouwt jouw online leeromgeving voor je met WordPress en Learndash. Je kiest zelf hoeveel werk je uit handen geeft.

Heb je geen zin in een online leeromgeving maken met WordPress?

Gun jezelf de rust om dit uit te besteden, zodat jij je kan richten op het maken van de inhoud van de cursus. En je meer tijd en energie overhoudt voor andere dingen. Hoe fijn is het als jij de controle hebt over de hoeveelheid werk wat er nog verricht moet worden?

Welke opties heb je?

Ik bied diverse pakketten aan voor het maken van een online leeromgeving:

  • Het basispakket, ideaal als je een ingestelde leeromgeving wilt. Zelf factureer je aan je klanten en laat je ze toe aan de cursus die ze hebben aangeschaft. Én je krijgt van mij instructievideo's om de cursus en lessen te plaatsen.
  • Het standaardpakket, je hebt het gemak van een ingestelde online leeromgeving met een webshop en geautomatiseerde toegang tot de aangeschafte cursus, zodat je cursisten direct kunnen starten met de cursus. Je krijgt instructievideo's erbij, zodat je weet hoe je de cursus en lessen kunt plaatsen.
  • Het totaalpakket, hierin wordt je bijna alles uit handen genomen. Het instellen van de online leeromgeving, webshop voor het automatiseren van betalingen, de cursisten toegang verschaffen tot de cursus én het plaatsen van een cursus met max. 20 lessen!

Mocht je je later nog bedenken..

Stel dat je een basis- of standaardpakket aangeschaft hebt, en je komt er later achter dat je eigenlijk helemaal geen zin hebt om de cursus met de lessen te plaatsen. Je onderneemt liever iets met je partner of met je vrienden, in plaats van achter dat computerscherm te moeten zitten.

Daarvoor heb ik een oplossing: je kunt later nog pakket aanschaffen om de cursus en lessen te laten plaatsen. Geen probleem!