Home » BLOG » Waarom een online leeromgeving een goede investering is.

Waarom een online leeromgeving een goede investering is.

Inhoudsopgave
  waarom-een-online-leeromgeving-een-goede-investering-is

  “Wat is dat duur!” Lieke was duidelijk geschrokken… Recent sprak ik Lieke. Zij is gestart als ondernemer, werkt als coach en wil in de toekomst online trainingen aan gaan bieden. Zij nam hierover contact met mij op, en zij schrok van de prijs. Ik begrijp dat helemaal, je gaat niet over 1 nacht ijs en het is best een bedrag wat je uitgeeft. Ik zie het zo, ja het is een uitgave, zo’n online academie. Maar het is een eenmalige uitgave, waar jij met jouw bedrijf, jarenlang plezier van hebt. 

  Die kosten van een online leeromgeving..

  Ik spreek regelmatig ondernemers die het interessant vinden, zo’n online leeromgeving. Ze vragen zich dan ook af of het iets voor hun bedrijf is. Naarmate zo’n gesprek vordert, komt er een moment dat ik de prijs noem van de diensten die ik aanbied. En dan is het vaak stil. Daarna herpakt de ondernemer zich en probeert het gesprek voort te zetten. Vaak zijn ze duidelijk in de war en zitten hun gedachten al bij: ‘Never nooit niet dat ik dat ga doen!!’ Zo zonde, want weet je, een online leeromgeving kan je zoveel opleveren!

  Die prijs, is die te hoog?

  Eerst iets over de prijs van mijn pakketten. Is die hoog? Nee, vind ik niet. Ja, nu kun jij natuurlijk zeggen dat ik dat natuurlijk niet zo vind, want het is mijn bedrijf. En eerlijk, ik snap die gedachte. Maar even serieus, wat kostte jouw laatste mobiele telefoon of laptop? Heb je recent nog geïnvesteerd in een training? Misschien heb je wel een kledingstuk voor die prijs gekocht. Of … nou, vul maar iets in wat ongeveer dezelfde prijs heeft.

  Diverse wensen, diverse mogelijkheden.

  Daarom heb ik ook diverse opties voor jou als ondernemer. Bijvoorbeeld de mogelijkheid om een leeromgeving te laten bouwen, waar ik één cursus met één les in plaats. Voor een laag bedrag krijg jij als ondernemer een volledig geïnstalleerde online leeromgeving die is ingesteld naar jouw wensen. Jouw klant rekent online af, de factuur wordt automatisch verstuurd en de cursist krijgt direct toegang. Het enige wat jij verder hoeft te doen, als ondernemer, is de rest van je cursus er in zetten. Hoe je dit doet? Jij krijgt van mij instructies hoe dit te doen. En weet je wat het leuke is? Als jij de eerste cursus klaar hebt, kun jij starten aan een tweede cursus. En deze tweede cursus zet je dan ook in de online leeromgeving van je, die al helemaal klaar is.

  Liever alles uitbesteden?

  Wil je helemaal alles uit handen geven? Dan kies je voor de optie om alle lessen van één door mij te laten plaatsen in de leeromgeving. Ik zorg voor het bouwen van de leeromgeving, de instellingen en ik zet jouw cursus met de lessen erin. Je klanten rekenen de cursus online af, krijg de factuur gemaild en automatisch toegang tot de cursus die ze aangeschaft hebben. Jij moet dan wel zelf de cursus maken

  Het is een eenmalige investering.

  Je investeert dus 1 keer, en daarna kun jij zoveel cursussen toevoegen als jij wilt. Je kunt er ook voor kiezen om een gratis cursus te maken, zodat jouw toekomstige klanten kennis kunnen maken met jouw cursus en cursusomgeving. Je kunt ook cursussen opsplitsen in meerdere kleine cursussen, zodat klanten kunnen kiezen welk onderdeel ze aan toe zijn. Dan kunnen zij dit apart aanschaffen.

  En Lieke?

  Ik heb Lieke later nog benaderd, omdat ik de optie om alleen de leeromgeving te laten bouwen met geautomatiseerde betalingsmogelijkheid, en het plaatsen van één cursus en één les, toe heb gevoegd aan mijn diensten. Zij vond dat een prettige oplossing, vooral omdat haar budget niet zo groot was. Nadat zij haar cursus klaar had, kwam ze bij mij voor de aanschaf van deze optie. Met de instructies die ik haar gaf, heeft ze zelf haar cursus met de bijbehorende lessen geplaatst. Inmiddels heeft zij al een aantal cursussen verkocht!

  Sommige linkjes in deze blog bevatten een affiliate link. Dit houdt in dat ik een kleine bijdrage krijg wanneer jij besluit een betaald lidmaatschap op de tool af te nemen via deze link. De prijs is voor jou gewoon hetzelfde of juist lager.

  Online geld verdienen

  Verkoop digitale producten uit het PLR Library Membership in je Etsy shop of in je eigen webshop
  Hét (bijna) alles in 1 platform om te leren online geld te verdienen
  Maak en verkoop je eigen cursus

  Meer lezen over 'Online geld verdienen' en 'Affiliate marketing'

  Affiliate software systemen

  Probeer nu 14 dagen gratis uit, klik hier
  Bekijk Kennis.shop, klik hier

  Online met Marinka
  Tips om te starten met extra geld verdienen met je website of social media.

  ULFT

  info@onlinemetmarinka.nl

  KvK: 80301428
  Btw: NL002914553B30

  Portretfoto's door Maxime Haak van MaxGraphy

  Privacyverklaring
  Algemene voorwaarden

  © Copyright 2020 - 2024 Online met Marinka Alle rechten voorbehouden

  Gratis tips ontvangen over het bouwen van websites?