Home » BLOG » Online geld verdienen zonder investeren, lees deze tips

Online geld verdienen zonder investeren, lees deze tips

Inhoudsopgave
  online-geld-verdienen-zonder-investeren

  Online geld verdienen zonder investeren, hoe doe je dat? Als je simpelweg het geld niet hebt, of het niet ziet zitten om je spaarpotje aan te breken, dan is dit artikel voor jou. In de afgelopen jaren ben ik bezig geweest met online ondernemen. In het begin was dit vooral gericht op het maken van websites, maar heel ideaal vond ik dat niet met drie kids. Naast dat ze wel eens ziek zijn, er destijds regelmatig lockdowns waren, hebben ze ook studiedagen, vakanties enz. Toen ben ik mij gaan verdiepen in extra verdienmodellen om online geld te verdienen zonder te investeren en ik kan je al verklappen: dit is mogelijk.

  Online geld verdienen zonder te investeren in geld, maar wel in tijd

  Online geld verdienen zonder te investeren met (teveel) geld snap ik helemaal, realiseer je wel dat je wel je tijd moet investeren. Of ja, moeten, is niet het goede woord, het is een keuze die jij zelf maakt. Tijd om een nieuwe vaardigheid te leren, om dingen uit te zoeken en uit te proberen. Of ja, moeten, is niet het goede woord, het is een keuze die jij zelf maakt. Wanneer je start met online geld verdienen, dan is de kans groot dat je niet meteen succes hebt, en wellicht ook nog niet na een half jaar. Laat je hierdoor niet demotiveren, want uiteindelijk kun je een regelmatig inkomen opbouwen. Doorzettingsvermogen is een pre, maar dit wil niet zeggen dat als je even niet aan je online onderneming werkt, je er direct maar helemaal mee moet stoppen.

  Snel online geld verdienen?

  Wil je snel online geld verdienen? Dan denk ik dat je bedrogen uit komt. Op social media circuleren diverse filmpjes van snelle gastjes die claimen met 1 simpel product snel veel geld te hebben verdiend. Laat mij je er dan aan herinneren: wanneer je iemand wil leren om geld te verdienen, dan kun je hier inderdaad geld mee verdienen, bijvoorbeeld door middel van het verkopen van een cursus. Hoogstwaarschijnlijk zijn dit de veel voorkomende verdienmodellen van deze snelle gastjes. Wanneer je online geld wil verdienen, dan raad ik je aan iets duurzaams hierin op te bouwen.

  Online geld verdienen met social media

  Online geld verdienen zonder te investeren kan op diverse manieren. Als je een smartphone hebt en een internetverbinding, dan kun je via social media gaan werken met affiliate marketing. Bij affiliate marketing promoot je producten van bedrijven. Bij het promoten deel je je unieke affiliate link. Stel je promoot een stofzuiger van merk X. Je bent erg blij met deze stofzuiger, toont dit op social media en deelt hierbij jouw unieke affiliate link. Als iemand die jouw bericht te zien krijgt, op deze link klikt om de stofzuiger te bekijken en daadwerkelijk een stofzuiger koopt, dan ontvang jij over de verkoop van de stofzuiger een commissie. Bij huishoud producten zijn de commissies gemiddeld max 8%. Dit lijkt weinig, maar met een groot bereik, kan dit zonder meer uitgroeien tot meer commissies.

  Meer informatie lees je hier: ‘Affiliate marketing beginnen zonder website, mét social media’

  Online geld verdienen door je cursussen te verkopen

  Iedereen heeft kennis over iets. Onderzoek of er vraag is naar jouw kennis en giet dit in een cursus. Je kunt je cursus vormgeven door er een PDF bestand van te maken en de cursus verkopen als e-book over onderwerp Y. Dit kun je promoten via sociale media zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest.

  Lees ook: ‘Online cursus maken en verkopen’

  Online geld verdienen met social media, maar er minder tijd aan kwijt zijn?

  Online geld verdienen met social media kan zonder te investeren, maar het kan ook erg tijdrovend zijn. Pinterest is ook een social media kanaal en dit kan je ook inzetten voor je online bedrijf. Je plaatst wel regelmatig pins, maar deze blijven langer zichtbaar voor je volgers dan een bericht op Instagram, Facebook en LinkedIn.

  Online geld verdienen met een website

  Online geld verdienen met een WordPress website is mijn favoriet. Er is wel een kleine investering voor nodig om een domeinnaam en hostingpakket aan te schaffen. In principe kan je een website bouwen zonder betaalde pagebuilders, met bijvoorbeeld het gratis Astra theme voor WordPress. Zeker als je net start is dit een goede optie. Je kunt affiliate marketing inzetten en je kunt via je website digitale producten verkopen, zoals templates, e-books, je online cursus in een e-book. Dit kun je realiseren door webshop te bouwen door Woocommerce te gebruiken. Voor de basis van Woocommerce betaal je niks. Wil je geen gedoe met het instellen van een webshop, maar wel online verkopen? Dan kun je Paytium gebruiken, of een check-out software zoals Plug&Pay. Aan de laatste zitten wel kosten verbonden.

  Sommige linkjes in deze blog bevatten een affiliate link. Dit houdt in dat ik een kleine bijdrage krijg wanneer jij besluit een betaald lidmaatschap op de tool af te nemen via deze link. De prijs is voor jou gewoon hetzelfde of juist lager.

  Online geld verdienen

  Verkoop digitale producten uit het PLR Library Membership in je Etsy shop of in je eigen webshop
  Hét (bijna) alles in 1 platform om te leren online geld te verdienen
  Maak en verkoop je eigen cursus

  Meer lezen over 'Online geld verdienen' en 'Affiliate marketing'

  Affiliate software systemen

  Probeer nu 14 dagen gratis uit, klik hier
  Bekijk de licenties voor Kennis.shop, klik hier

  Online met Marinka
  Bezig met affiliate marketing
  Wordpress website bouwer
  Training Wordpress website maken

  Dr. Schaepmanstraat 42
  7071 ZL ULFT

  info@onlinemetmarinka.nl

  KvK: 80301428
  Btw: NL002914553B30

  Portretfoto's door Maxime Haak van MaxGraphy

  Privacyverklaring
  Algemene voorwaarden

  © Copyright 2020 - 2024 Online met Marinka Alle rechten voorbehouden

  Gratis tips ontvangen over het bouwen van websites?