Cursussen en lessen laten plaatsen in online leeromgeving Learndash.

Online met Marinka Online leeromgeving Learndash WordPress Website laten bouwen Ulft, regio Achterhoek, GelderlandHeb je vol enthousiasme een basis- of standaardpakket bij mij aangeschaft, met als doel zelf de lessen er in te plaatsen?

Vindt je dit lastiger dan je had verwacht, of heb je er gewoon geen zin in? Misschien heb je er wel geen tijd voor, omdat je druk bent met andere opdrachten.

Dit kan natuurlijk en geloof mij, je bent niet de enige.

Nu zit jij met een online leeromgeving zonder inhoud en kun je je nog niet starten met je online verdienmodel. Of je kunt je cursisten nog niet doorverwijzen naar je leeromgeving, waardoor je op het moment nog geen tijd wint.

Wat kun je doen?

Je kunt het zelf blijven proberen te doen. Kijken of je toch niet ergens tijd vrij kan maken, in je avonduren of weekenden. Maar die wilde je juist vrijhouden om echt vrij te zijn, om met je gezin iets te gaan ondernemen of om met die ene vriend of vriendin een drankje te doen. *zucht*

Of..

Ik heb de oplossing voor jou. Laat het aan mij over, om de lessen te plaatsen in jouw cursus.

Wat kost jou dit?

Voor €550,- plaats ik maximaal 20 lessen in jouw cursus. Of het nou alleen tekst is, of ook video's, afbeeldingen, pdf's enz enz, ik regel het voor je.

 

Ja, graag! Ik wil hulp bij het plaatsen van de lessen in mijn online training!