Home » BLOG » Een laptop standaard gebruiken? Dit is waarom!

Een laptop standaard gebruiken? Dit is waarom!

laptop-standaard

Waarom zou je een laptop standaard gebruiken? Nou, het is een stuk beter voor je werkhouding, je rug en je nek. Met een laptop op tafel of op schoot, is je hoofd continue gebogen. En dat merk je aan het einde van je werkdag. Een laptop standaard plaatst je laptop en dus het scherm hoger, zodat je een betere werkhouding aan kunt nemen en geen last hebt van je nek en schouders aan het einde van de dag.

Hoe werkt een laptop standaard?

Een laptop standaard zorgt ervoor dat je laptop hoger staat. Klap je het scherm van je laptop open, dan zit het scherm hoger dan wanneer je geen laptop standaard zou gebruiken. Sommige laptop standaarden kun je in hoogte verstellen, zodat je kunt spelen met de hoogte totdat deze voor jou prettig is.

Welke soorten laptop standaards zijn er?

Er zijn verschillende soorten laptopstandaards met diverse opties. Denk aan:

In hoogte verstelbaar

In diepte verstelbaar

Actieve koeling

Met opbergruimte voor toebehoren en documenten

Werk je altijd aan hetzelfde bureau? Dan zal een vaste laptop standaard, die je eventueel nog in hoogte kunt verstellen, voldoende zijn. Werk je veel op andere locaties? Dan is een verstelbare en opvouwbare laptop standaard een goede keuze. Zelf werk ik thuis, maar niet op een vaste plek. De ene keer werk ik aan de keukentafel en een andere keer werk ik aan de kamertafel. Dan is het prettig dat ik mijn inklapbare laptop standaard makkelijk mee kan nemen naar de andere ruimte.

Wat is de beste laptop standaard?

Tja, dat is een moeilijke vraag. Iedereen is anders en iedereens situatie is anders. Zelf heb ik deze laptop standaard, waar ik heel blij mee ben. Eerder dacht ik dat een dik boek voldoende was om mijn laptop te verhogen, maar daar kreeg ik toch last van mijn nek en schouders van. Niet heel verrassend, maar ik dacht oprecht dat ik dit niet nodig had. En nu zweer ik erbij!

Gebruik een draadloos toetsenbord en muis

Wat echt aan te raden is wanneer je werkt met een laptop op een laptopstandaard: een draadloos toetsenbord en muis. Dat maakt het ergonomisch werken nog fijner.

Shop hier een draadloos toetsenbord en muis >>>

Tip voor je laptop opruimen na gebruik

Wanneer je thuis werkt en je hebt geen vaste werkplek dan moet je toch ergens je spullen opbergen. Nu is een laptop opbrengen lastig, als in: een laptop plat neerleggen neemt veel ruimte in. Het efficiëntst zou zijn om je laptop rechtop op te bergen, maar als je je laptop zomaar op z’n zij in de kast zet, dan krijg je snel krassen op je laptop en in je kast. Om je laptop rechtop op te bergen kun je hiervoor deze laptop houder gebruiken:

Sommige linkjes in deze blog bevatten een affiliate link. Dit houdt in dat ik een kleine bijdrage krijg wanneer jij besluit een betaald lidmaatschap op de tool af te nemen via deze link. De prijs is voor jou gewoon hetzelfde of juist lager.

Online met Marinka
Bezig met affiliate marketing
Wordpress website bouwer
Training Wordpress website maken

Dr. Schaepmanstraat 42
7071 ZL ULFT

info@onlinemetmarinka.nl

KvK: 80301428
Btw: NL002914553B30

Portretfoto's door Maxime Haak van MaxGraphy

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden

© Copyright 2020 - 2024 Online met Marinka Alle rechten voorbehouden

Gratis tips ontvangen over het bouwen van websites?