Home » BLOG » Waarom Kennis.shop jouw beste keuze is als alternatief voor Woocommerce.

Waarom Kennis.shop jouw beste keuze is als alternatief voor Woocommerce.

Inhoudsopgave
  kennis-shop-beste-keuze-als-alternatief-woocommerce

  Als ondernemer die online producten wil verkopen, is het belangrijk om het juiste e-commerce platform te kiezen voor jouw bedrijf. Woocommerce is sinds 2011 beschikbaar en wordt wereldwijd op veel websites gebruikt. We zien meer en meer nieuwkomers met betaalpagina software die de aandacht trekken, zoals Kennis.shop. In dit artikel laat ik je zien waarom Kennis.shop voor veel ondernemers het ultieme alternatief is voor Woocommerce.

  Wat is Woocommerce?

  Voordat we de vergelijking maken, is het belangrijk om te weten wat Woocommerce is. Woocommerce is een open-source plugin voor WordPress, waarmee je je website kunt transformeren in een volwaardige e-commerce winkel. Door zijn vele functies en flexibiliteit is Woocommerce populair bij ondernemers wereldwijd. De Woocommerce plugin is te downloaden via het WordPress dashboard van je website, bij ‘Plugins’.

  kennis-shop-beste-keuze-als-alternatief-woocommerce
  Kennis.shop is jouw beste keuze als alternatief voor Woocommerce

  Wat is Kennis.shop? 

  Kennis.shop is een opkomend betaalsysteem dat werkt met betaalpagina’s en dat speciaal is ontworpen voor het verkopen van kennis. Denk aan de verkoop van e-books, cursussen, coachingsuren, consultingsuren en …. Het is getest en ontwikkeld voor ondernemers die hun kennis en expertise verkopen. Het is makkelijk in te stellen en te gebruiken en biedt daardoor de mogelijkheid om trainers, coaches, consultants en andere kennisondernemers te helpen bij het verkopen van hun digitale producten en diensten. 

  >>> Meer weten over Kennis.shop? Lees de blog: ‘Wat is kennis.shop’ >>>

  Functionaliteiten van Woocommerce

  WooCommerce biedt een uitgebreid scala aan functies, van productbeheer, een winkelwagentje tot het opzetten van diverse betalingsgateways en verzendopties. Je kunt het aanpassen aan jouw wensen, met duizenden beschikbare thema’s en plugins om aan jouw specifieke behoeften als ondernemer te voldoen. Deze enorme hoeveelheid aan opties en keuzes kan overweldigend aanvoelen.

  Functionaliteiten van Kennis.shop

  Kennis.shop is specifiek ontworpen met kennisproducten in gedachten. Het platform biedt functies zoals:

  • onbeperkt betaalpagina’s, in de huisstijl van je bedrijf
  • kassakoopjes toevoegen
  • na-aankoop e-mails
  • automatische btw facturen
  • koppelingen met diverse softwares als Zapier, Moneybird en ActiveCampaign. 

  In de toekomst komen daar deze functies nog bij: 

  • verkoop in termijnen
  • verkoop abonnementen. 
  • affiliate tools

  Gebruiksvriendelijkheid Woocommerce

  Woocommerce staat bekend om zijn complexiteit. Het vereist enige technische kennis en ervaring om alles uit het platform te halen. Dit kan een uitdaging vormen, vooral voor beginners. Het heeft al menig ondernemer gefrustreerd en misschien wel tot waanzin gedreven. Dit laatste is natuurlijk een grapje, maar als je het maar niet voor elkaar krijgt om een systeem werkend te krijgen, dan kan ik mij voorstellen dat je bijvoorbeeld je laptop in een hoek wil smijten.

  Gebruiksvriendelijkheid Kennis.shop

  Kennis.shop is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. De interface is intuïtief. Het opzetten van betaalpagina’s is makkelijk te doen. Doordat kennis.shop nog in ontwikkeling is, verbetert kennis.shop zich iedere keer weer. Mocht je tegen problemen aanlopen, dan zijn er hulp artikelen die je kunt raadplegen. Kom je er dan nog niet uit, dan kun je je vraag in de community stellen en krijg je antwoord van de ontwikkelaars, of van een mede kennis.shopper.

  Prijsstelling Woocommerce

  In de basis is de Woocommerce plugin gratis te gebruiken. Je hebt wel altijd de jaarlijks terugkerende kosten van:

  • webhosting
  • thema’s
  • plugins met extra functionaliteiten
  • betalingsgateway-integraties

  Deze kosten variëren, afhankelijk van wat jij als ondernemer nodig hebt voor jouw webshop.

  Prijsstelling Kennis.shop

  De prijsstelling van Kennis.shop is zéér interessant te noemen. Kennis.shop is volop in ontwikkeling, dat betekent dat ze nog niet helemaal klaar zijn met bouwen. De belangrijkste functies, zoals betaalpagina’s zijn al wel beschikbaar. In ruil daarvoor koop je nu een unieke lifetime licentie voor een erg lage prijs. Terwijl de software verder ontwikkeld wordt, zal de prijs voor een licentie stijgen. Het afgelopen jaar is de prijs al 5 keer verhoogd. Door vroeg in te stappen en eenmalig te investeren, bespaar jij bizar veel.

  Je kunt op het moment alleen een lifetime licentie bemachtigen via een uitnodiging van een kennis.shop ambassadeur, zoals Online met Marinka. Ik nodig je uit:

  CLAIM JOUW ONBEPERKTE TOEGANG TOT DE LIFETIME LICENTIE VAN KENNIS.SHOP, KLIK HIER. >>>

  Conclusie waarom Kennis.shop jouw beste keuze is als alternatief voor Woocommerce.

  Kennis.shop is jouw beste keuze als alternatief voor Woocommerce om kennis producten te verkopen. Denk aan e-books, cursussen, coachingsuren, consultingsuren en meer. Is Woocommerce dan afgeschreven als e-commerce platform? Dat zeker niet. Wel kun je als ondernemer het voor jezelf gemakkelijk maken door voor Kennis.shop te kiezen.

  Lees meer over: Wat is kennis.shop >>>

  Sommige linkjes in deze blog bevatten een affiliate link. Dit houdt in dat ik een kleine bijdrage krijg wanneer jij besluit een betaald lidmaatschap op de tool af te nemen via deze link. De prijs is voor jou gewoon hetzelfde of juist lager.

  Online geld verdienen

  Verkoop digitale producten uit het PLR Library Membership in je Etsy shop of in je eigen webshop
  Hét (bijna) alles in 1 platform om te leren online geld te verdienen
  Maak en verkoop je eigen cursus

  Meer lezen over 'Online geld verdienen' en 'Affiliate marketing'

  Affiliate software systemen

  Probeer nu 14 dagen gratis uit, klik hier
  Bekijk Kennis.shop, klik hier

  Online met Marinka
  Tips om te starten met extra geld verdienen met je website of social media.

  ULFT

  info@onlinemetmarinka.nl

  KvK: 80301428
  Btw: NL002914553B30

  Portretfoto's door Maxime Haak van MaxGraphy

  Privacyverklaring
  Algemene voorwaarden

  © Copyright 2020 - 2024 Online met Marinka Alle rechten voorbehouden

  Gratis tips ontvangen over het bouwen van websites?