Home » BLOG » Digitale producten verkopen op Etsy

Digitale producten verkopen op Etsy

Inhoudsopgave

  Digitale producten verkopen op Etsy. Het is voor een groeiend aantal mensen een bron van inkomsten. We kunnen wel zeggen dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Als je je er in gaat verdiepen, dan kan het allemaal overweldigend aanvoelen. Maar als je eenmaal weet hoe en wat, dan is het een ontzettend tof platform! En ook jij kunt starten om geld te verdienen met Etsy!

  Welke digitale producten kun je verkopen op Etsy?

  De volgende digitale producten kun je verkopen op Etsy:

  • Social media templates
  • Website templates
  • Uitnodigingen voor bruiloften, kinderfeestjes, verjaardagsfeestjes
  • Templates voor E-books
  • Planners
  • Presets
  • Digitale kunst, zoals aangepaste portretfoto’s

  Ben je zelf niet zo creatief, of zie je het niet zitten om zelf digitale producten vanaf niks te maken? Ga dan op zoek naar PLR producten voor bijvoorbeeld uitnodigingen, templates voor E-books, planners of social media templates. Deze producten schaf je aan, verander je compleet wat betreft kleuren, lettertypen, afbeeldingen e.d. en verkoop je daarna via je website, je webshop of in je Etsy shop. Voor PLR producten van Nederlandse bodem bekijk je deze PLR library. Met kortingscode MARINKA50 krijg je zelf 50% korting op je eerste maand of een jaarabonnement.

  Welke fysieke producten kun je verkopen op Etsy?

  Op Etsy worden veel zelfgemaakte fysieke spullen verkocht, zoals:

  • Sieraden
  • Kleding
  • Schoenen
  • Tassen
  • Sleutelhangers
  • Telefoonhoesjes
  • Poppetjes voor bijvoorbeeld een seizoenstafel (mijn eerste kennismaking met Etsy!)

  En nog veel meer! 

  Zijn er kosten verbonden aan het verkopen op Etsy?

  Ja, er zijn kosten verbonden aan het verkopen op Etsy, maar deze zijn erg laag. Lager dan wanneer je zelf een webshop hebt. Per product die je op Etsy hebt staan, betaal je maandelijks zo’n €0,22. Wanneer je zelf een webshop hebt, betaal je de kosten voor de hosting, evt. software licenties en de bouw en het onderhoud van de webshop, als je dit uitbesteedt. Een eigen website is wel erg interessant voor e-commerce doeleinden, denk er zeker over na om zelf je website te bouwen. Je leert een eigen website bouwen met mijn online training.

  Starten met het verkopen van digitale producten op Etsy

  Zelf ben ik geïnteresseerd in alles waarmee je online geld kan verdienen. Sinds de komst van het internet (en dat is al even geleden!) ben ik er door gefascineerd. Digitale producten verkopen via Etsy is een hele mooie manier om online geld te verdienen. Het nadeel van nieuwe verdienmodellen opstarten is dat het je tijd én headspace kost. Het kost je tijd om alles uit te zoeken, om producten te creëren en je moet weten welke stappen je moet nemen om daadwerkelijk verkopen te genereren via Etsy.

  Tip: De Etsy academy!

  Starten met verkopen op Etsy, dat is zo gedaan, mits je weet welke stappen je moet zetten om een succesvolle Etsy shop op te zetten. Op Google kun je het een en ander wel vinden over het starten van een Etsy shop, maar niet alles vind je daar. Mijn houvast bij het openen en uitbreiden van mijn Etsy shop was en is toch echt de Etsy Academy van het Become Financially Free Membership. Naast dat je er heel veel informatie kan vinden over online ondernemen, staat er sinds kort dus ook een Etsy Academy op! Deze academy kun je volgen als je in het premium membership zit. Gebruik de code: MARINKA50 om 50% korting te krijgen op de eerste maand of op een jaarabonnement van het membership. Na de eerste maand betaal je het reguliere tarief.

  Lees ook: ‘Become Financially Free membership van Rowena Rousseau, een review’


  Word nu lid van het Become Financially Free membership. Profiteer van 50% korting op de eerste maand of op een jaarabonnement met de code

  MARINKA50


  Is het echt mogelijk om geld te verdienen met Etsy?

  Ja! Het is zeker mogelijk om geld te verdienen met Etsy. Er zijn genoeg Etsy shops met grote omzetten, vaak zijn dit shops die al langer bestaan, veel listings (producten) aanbieden en een succesvolle strategie hanteren op Etsy. Kort gezegd: je moet weten wat je doet, hoe Etsy werkt én beschikken over een grote portie doorzettingsvermogen. Geld verdienen met Etsy is niet iets wat je binnen twee weken voor elkaar hebt. Leer alles over Etsy in het Become Financially Free membership van Rowena Rousseau, voor maar €59,- per maand! Krijg 50% korting op de eerste maand of op een jaarabonnement met de code: MARINKA50. Na de eerste maand betaal je het reguliere tarief.

  Online geld verdienen maar weet je niet waar te beginnen?

  In het Become Financially Free membership vind je alle tools, tips en praktische hands-on begeleiding om een vliegende start te maken met online geld verdienen. Je kunt voor €14,95 per maand al lid worden van het Basis membership om te leren over passief inkomen, geld verdienen met kennis- en digitale producten en met affiliate marketing. Voor €14,95 zijn NIET inbegrepen: Etsy, Webshop, Blog en Affiliate Marketing (websites) academies. Bekijk het membership voor alle informatie, gebruik de code MARINKA%) voor 50% korting op de eerste maand of een jaarabonnement van het membership.

  Extra tips om te starten met online geld verdienen

  • Wanneer je wil starten met online geld verdienen, dan is het verstandig om je eerst een periode op 1 verdienmodel te richten. Zelf barst ik altijd van de ideeën en ben ik geneigd om alles door elkaar te doen. Maar de waarheid is: je gaat sneller wanneer je je richt op 1 verdienmodel. Echt waar! Maak gebruik van deze Passive Income Planner om je houvast te geven en daadwerkelijk stappen te zetten.

  >>> De Passive Income Planner koop je hier >>>

  • Is online verkopen op Etsy niks voor jou? Er zijn tal van andere manieren om online een inkomen te kunnen verdienen. Denk aan de verkoop van je eigen e-books, templates of korte verhalen via je eigen website. Deze producten kunnen uiteindelijk ervoor zorgen dat je een passief inkomen kunt genereren. Start met dit membership om meer te leren over het genereren van een passief inkomen. Gebruik de code XA8HUIW voor 20% korting op de eerste maand. Daarna betaal je het reguliere tarief.

  >>> Ga naar het membership over genereren van een passief inkomen >>>

  • Start als Virtueel Assistent. Als VA zijn de mogelijkheden enorm: agendabeheer, afspraken beheer, social media manager, blogger, contentmanager enz. De enige voorwaarde is dat je de benodigde taken online kunt doen.

  Sommige linkjes in deze blog bevatten een affiliate link. Dit houdt in dat ik een kleine bijdrage krijg wanneer jij besluit een betaald lidmaatschap op de tool af te nemen via deze link. De prijs is voor jou gewoon hetzelfde of juist lager.

  Online geld verdienen

  Verkoop digitale producten uit het PLR Library Membership in je Etsy shop of in je eigen webshop
  Hét (bijna) alles in 1 platform om te leren online geld te verdienen
  Maak en verkoop je eigen cursus

  Meer lezen over 'Online geld verdienen' en 'Affiliate marketing'

  Affiliate software systemen

  Probeer nu 14 dagen gratis uit, klik hier
  Bekijk de prijzen voor Kennis.shop, klik hier

  Online met Marinka
  Bezig met affiliate marketing
  Wordpress website bouwer
  Training Wordpress website maken

  Dr. Schaepmanstraat 42
  7071 ZL ULFT

  info@onlinemetmarinka.nl

  KvK: 80301428
  Btw: NL002914553B30

  Portretfoto's door Maxime Haak van MaxGraphy

  Privacyverklaring
  Algemene voorwaarden

  © Copyright 2020 - 2024 Online met Marinka Alle rechten voorbehouden

  Gratis tips ontvangen over het bouwen van websites?